Catering

 

Fat Frank's Pizza Catering i Stockholm & Göteborg

Vi gräddar rykande het pizza på plats hos dig från vårt mobila pizzakök! 
Fat Franks CocktailPizza är unik catering för möten, mingel o kalas – lika bra för små eller stora sällskap, privat eller företag, inomhus eller utomhus!

Have a slice - don't think twice!


Hur funkar det?

Vi riggar vårt mobila pizzakök (2x1,5 m) hemma hos dig, på ditt kontor, i din trädgård eller var som helst där det finns ett eluttag. När dina gäster kommer gräddar vi pizza för glatta livet och serverar som "slice" direkt i handen med en tjusig servett. Gästerna jublar med munnarna fulla och stämningen blir på topp! 
Nygräddat och à la minute men framför allt enkelt och väldigt uppskattat! Du kan slappna av och ägna dig åt dina gäster. 
När vi är klara har vi försvunnit inom en halvtimme och du kommer knappt märka att vi varit där... :-)

Boka!

För prisförfrågan och bokning maila oss datum, antal och c:a tid på catering@fatfranks.se så återkommer vi snarast med en offert.

 

Fat Franks CocktailPizza är perfekt catering för möten, mingel o kalas – lika bra för små eller stora sällskap, privat eller företag.
Fat Frank´s på plats hos dig för att ”live” laga rykande heta pizzor vid ett läckert, mobilt barkök med riktig stenugn. Pizzorna, ca 33 cm i diameter, delas i åtta bitar och serveras som slice direkt i handen.
Fat Frank’s CocktailPizza är succé varje gång.

För prisförfrågan och bokning maila oss på
Göteborg goteborgcatering@fatfranks.se
Stockholm catering@fatfranks.se

 

Ett urval av nöjda kunder