Fat franchise 

Nyfiken på att veta hur franchise på Fat Franks fungerar och hur du ansöker? Då har du kommit rätt! Just nu söker vi franchisetagare som vill öppna restaurang & catering med oss i flera städer runt om i Sverige. 

DEN 15 SEPTEMBER 2015 öppnade Fat Frank’s Pizza & Wine på Karlavägen i Stockholm och blev med sina knapriga pizzor, färska chark och sin sköna atmosfär snabbt en populär och självklar del av det lokala restaurangutbudet. Restaurangen var också den första i Sverige (världen!?) som byggdes helt kring användandet av färdigutbakad pizzabotten istället för att själv göra egen pizzadeg, låta jäsa, baka ut och grädda.

 

Varför Fat Franks Franchise? 

Som en del av Fat Frank’s blir det enklare, lönsammare och roligare att driva restaurang! Vårt koncept är väl beprövat, kräver mindre utrymme, lägre investering 

och är mycket lönsamt för rätt person. Du behöver heller inte ha någon ubildad kock, pizzabagare eller servis - vårt system gör att vem som helst snabbt kan lära sig oavsett position. Du får också en massa gratis marknadsföring via Fat Frank's Catering (fatfrankscatering.com), som flera gånger i veckan serverar Fat Frank's fantastiska pizza på både privata fester, studentmottagningar och alla möjliga företagsevent!

Tack vare väl etablerade inköpskanaler i Italien importerar vi huvuddelen av våra råvaror själva, direkt från våra leverantörer. Färdigutbakad pizzabotten från vårt bageri i Rom, mozzarella av högsta kvalitet från Bergamo samt chark, ost och oliver som levereras regelbundet direkt till vårt lager i Stockholm. På så sätt håller vi en mycket hög, jämn kvalitet till ett mycket fördelaktigt pris. Det ger dig som franchisetagare lägre inköpspriser och högre kvalitet jämfört med att handla hos grossist och det ger Fat Frank’s en konkurrenskraftig prisbild.

 Hur blir jag franchisetagare? 

Gör din intresseanmälan enkelt här nedan. Därefter kontaktar vi dig och bokar in ett förutsättningslöst möte.